Welkom!

Hallo daar!

Wij zijn het oudercomité. 🙂
Als spreekbuis tussen school en ouders hebben we een jarenlange goede samenwerking met de leerkrachten en de directie. Op creatieve, ondersteunende en positieve wijze bouwen we mee aan de toekomst van onze kinderen. Onze initiatieven beperken zich niet enkel tot de logistieke ondersteuning van het schoolfeest, de opendeurdag, de eetdag … Samen slagen we er elk jaar opnieuw in om onze scholen extra uitstraling te geven. Deze uitstraling moet zich in eerste instantie richten naar elk individueel kind.

De werking van het oudercomité bestaat uit het bijwonen van de maandelijkse vergadering waarin we het jaarplan afwerken en op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen binnen de schoolpoorten en de actuele trends in het onderwijs. Daarnaast zijn er ook nog ondersteunende activiteiten tijdens het schooljaar en onze grote ontmoetingsactiviteit IN VUUR EN VLAM.

Ieder lid, elke helpende hand, … maakt dat we samen met de school héél wat activiteiten kunnen waarmaken voor onze kinderen. Heb jij zin om de school ook een handje toe te steken? Neem dan zeker contact op via oudercomite@vlsberkenbos.be. Je mailtje komt terecht bij Kristel Camps. Zij is de voorzitster van het oudercomité én de mama van Annelien, Lisanne, Milan en Laurien.
We schuiven graag een stoel bij voor jou!

Tot binnenkort?

Groetjes,
Het oudercomité.

Het oudercomité wil de betrokkenheid van ouders bij de school verhogen.
Zij heeft als doel de inspraak van ouders in het lokale schoolbeleid in goede banen te leiden.
Tevens wil het oudercomité de school financieel ondersteunen en praktische hulp verlenen. Er is gekozen voor een ‘open’ oudercomité. Dat betekent dat iedereen die wil, kan toetreden. Er zijn dus geen verkiezingen nodig. Iedereen die lid wil worden, kan zich opgeven tijdens een vergadering.